Versio.nl

Onze beoordeling

Prijs 8,5
Kwaliteit 7,5
Klantenservice 7,4
Klantbeoordeling 7,8 (op Hostingwijzer.nl)

Algemene informatie

Versio is een hoster die sinds oktober 2008 hosting- en domeinnaamdiensten aanbiedt. Het gaat om precies te zijn om webhosting, resellerhosting, cloudboxen, een CMS-programma, en SSL-certificaten. Het bedrijf staat voor kwaliteit, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle support, zegt zij op haar website. Dat heeft inmiddels zo’n 120.000 klanten opgeleverd. Versio heeft inmiddels ruim 500.000 domeinnamen verstrekt en nog eens 600.000 websites staan op zo’n 10.000 servers. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld ook de .frl-toevoeging aan. Het bedrijf heeft een storingslijn.

Extra’s

Net als bij Sohosted staan de medewerkers van Versio ook met hun gezicht op de website. Op de site van Versio staan ook artikelen over allerlei onderwerpen in het licht van hosting. Daarnaast is er een forum waar klanten van de hoster met elkaar in gesprek kunnen gaan. Vragen zijn te stellen via de digitale helpdesk. Versio heeft geen telefoonnummer, behalve voor storingen: daarvoor is een storingslijn.

Prijzen

Webhosting kan bij Versio.nl al voor 0,50 eurocent per maand tot maximaal 3,99 euro per maand. De verschillende opties staan op de website van het bedrijf. Domeinnaamregistratie kost minimaal 0,99 eurocent per jaar en kan oplopen tot ruim 275 euro.  

Klantbeoordeling

Versio krijgt van 1084 klanten een gemiddelde van een 7,8, op Hostingwijzer.nl. Op Hostingreview.nl krijgt het bedrijf een 4,3 op de schaal van vijf sterren, van …7338 klanten.

Adres

Versio.nl staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op de Francois HaverSchmidtwei 2 in Leeuwarden.

Support

Versio.nl heeft een helpdeskpagina, waarbij veel informatie te vinden is. Zo kun je antwoord krijgen op veelgestelde vragen, maar is er ook een klantenforum beschikbaar. Heb je dan nog geen antwoord op je vraag? Speciaal voor jou heeft Versio dan tientallen video handleidingen beschikbaar gesteld om je wegwijs te maken. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met de LiveChat-service. Dit zijn werknemers van Versio die je op alle vragen antwoord kunnen geven.

laptopgebruiker