Sohosted.com

Onze beoordeling

Prijs 8,7
Kwaliteit 9,2
Klantenservice 9,4
Klantbeoordeling 9,1 (op Hostingwijzer.nl)

Algemene informatie

Sohosted is de eerste hoster op Welkehoster.nl met een .com-vermelding, maar het gaat wederom om een Nederlands bedrijf. Webhosting, domeinnaam diensten en VPS hosting zijn de kerntaken van Sohosted. Vrolijk, compact, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: de diensten, pakketten en prijzen zijn in een handomdraai te vinden op de website van het bedrijf. Volgens klanten doet Sohosted haar werk al tien jaar erg goed en zoals beloofd, met erg veel enthousiasme. De service spitst zich toe op persoonlijk contact, een snelle reactietijd, oplossing op individueel niveau en een flexibele instelling. Zinnen als “Mogen we jou ook verwelkomen als blije klant?” geven toch een heel ander beeld en gevoel dan websites waar je een standaard “Meld je hier nu aan” ziet staan. Het enthousiasme straalt er bij Sohosted.com al op de website vanaf. Dit bedrijf weet meteen een goede en vrolijke sfeer te creëren.

Extra’s

Elke medewerker van Sohosted staat met een foto op de website. Als je contact hebt met het bedrijf, weet je dus hoe degene waar je mee praat eruitziet. Dat geeft een persoonlijk en positief gevoel. “Dit zijn de mensen die jou blij willen maken met hosting”, staat erbij. Op de website vind je verder de optie ‘anoniem registreren’. Je NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats) worden bij de registratie van een domeinnaam standaard geregistreerd bij de organisatie die verantwoordelijk is voor de uitgifte van een domeinnaam. Je staat dan in een Whois-database. Als je dat liever niet wil, kun je bij Sohosted.com je domein anoniem registreren voor een euro per maand. De gegevens van Sohosted.com worden dan opgegeven in plaats van die van jou.

Prijzen

Webhosting kan bij Sohosted.com al vanaf 1,50 euro per maand tot maximaal 7,50 euro per maand. De verschillende opties staan op de website van het bedrijf. Domeinnaamregistratie kost minimaal 9,80 euro per jaar en kan, afhankelijk van welke opties je allemaal wilt, nog oplopen. Een offerte vraag je aan via de link ‘registreren’. De kosten voor een VPS (Virtual Private Server) variëren van 4,95 euro per maand tot 99,95 euro per maand. Je zult nooit verborgen kosten tegenkomen of een extra factuur achteraf krijgen, want Sohosted.com geeft eerlijk advies. Dat moet toch het enthousiasme zijn wat op de website al merkbaar is.

Klantbeoordeling

Sohosted krijgt van 555 klanten een gemiddelde van een 9,1, op Hostingwijzer.nl. Op Hostingreview.nl krijgt het bedrijf een 4,8 op de schaal van vijf sterren, van 2940 klanten.

Adres

Sohosted.com staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op de Dopheide 14-B, 9202 PB in Drachten.

Support

Klantvriendelijkheid en een gezicht bij het bedrijf zijn dus belangrijk voor Sohosted.com. Zo is er op Sohosted.com een overzicht te vinden van “de mensen die jou blij willen maken met hosting”. Bij Sohosted.com kun je direct contact maken door een online chat te beginnen, er is een overzichtelijke FAQ pagina en een pagina waarop actuele storingen worden gemeld. Ook kun je inloggen op ‘Mijn Sohosted’ om jouw persoonlijke instellingen, pakketten en diensten in te zien of aan te passen. Het helpen van mensen, de klant, eerlijkheid en plezier voor techniek en collega’s zijn de belangrijkste waarden van Sohosted.com.