Skyberate.nl

Onze beoordeling

Prijs 8,2
Kwaliteit  8,7
Klantenservice 9
Klantbeoordeling 8,7

Algemene informatie

Skyberate.nl biedt domeinnaamhosting, webhosting, reseller hosting, virtuele servers, Magento, WordPress en een breed scala aan website addons aan. Het bedrijf is opgericht in 2003. Skyberate is een hostingbedrijf dat zich focust op duidelijkheid en transparantie naar de klant. Deze transparantie komt duidelijk naar voren op de website. De website van Skyberate is erg overzichtelijk, snel en gemakkelijk te gebruiken. Alle knoppen zijn duidelijk en herkenbaar. De verschillende headers geven aan waar je moet zijn, zodat je niet minuten lang scrollt. Het overzicht van de verschillende tarieven voor de aangeboden diensten is erg overzichtelijk. Skyberate voelt daarom aan als een prettige en gebruiksvriendelijke website. Het bedrijf heeft al meer dan 5000 klanten geholpen.

Extra’s

Skyberate werkt voor veel grote en bekende bedrijven zoals de Consumentenbond, de Telegraaf, Mars en DJ-Tiësto. Dat zegt natuurlijk niet alles, maar tegelijkertijd zegt het best veel. Als een dynamisch bedrijf zoals de Telegraaf zijn website laat beheren door deze hostingpartij, dan zegt dat iets over de kwaliteit die Skyberate levert. Dit betekent niet dat de diensten hierdoor direct in het duurdere segment vallen. De diensten zijn absoluut betaalbaar en vergelijkbaar met de diensten van andere hosters. Een win-winsituatie dus.

Prijzen

Een volledig kostenoverzicht is bijna niet mogelijk door het enorme aanbod aan services van Skyberate. Toch een paar voorbeelden: een SSL-certificaat kost tussen de 39 en 79 euro per jaar en webhosting is er vanaf 1 euro tot een maximum van 15 euro per jaar. Voor een Virtuele Server betaal je 55 euro per jaar en voor WordPress-hosting tussen de 5 en 55 euro per maand. Voor een overzicht van de kosten voor domeinnaamhosting kun je terecht op hun website. Skyberate levert maatwerk op aanvraag.

Klantbeoordeling

Waarom Skyberate? Omdat zij een hoge waardering van hun klanten krijgen: 4,8 op de schaal van 5 sterren (bron: Hostingreview.nl). Deze waardering is het gemiddelde van 231 klantbeoordelingen. Op Hostingwijzer.nl staat Skyberate niet benoemd, maar een rondje maken via Google laat zien dat de hoster hoge ogen gooit bij haar afnemers.

Adres

Skyberate staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op het Julianaplein 44, 7003 DW in Doetinchem.

Support

Skyberate is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 0316-712000. Dit servicecenter is er voor vragen. Ook is te informeren of er storingen zijn door elektriciteitstoringen of een storing bij een internetprovider, waardoor websites niet werken. Skyberate werkt ook met een online chatmodule, een ‘bel mij terug’-knop en een e-mailservice. De chat is handig voor werkenden en ideaal voor wie in het buitenland zit.