Mijndomein.nl

Onze beoordeling

Prijs 7,8
Kwaliteit 7,8
Klantenservice 8,2
Klantbeoordeling 7,9 (op Hostingwijzer.nl)

 

Algemene informatie

Mijndomein.nl is de zelfbenoemde domeinnaamspecialist van Nederland. Zij heeft een breed aanbod voor diverse klanten: domeinnamen, webhosting, e-mail en pakketten om zelf een website of webwinkel mee te bouwen. Mijndomein.nl is een praktische site waar je als klant kunt vinden wat je zoekt. Het motto van deze hoster is: “Iedereen een website”. De kernwaarden “eenvoud, eerlijk en eigenwijs” komen het dichtst bij deze hoster in de buurt. “De laatste 24 uur zijn er 402 domeinnamen geregistreerd voor 247 klanten. Wij beheren 596.771 domeinnamen voor 198.690 klanten”, staat op de website van de hoster. Domeinwinkel.nl wil niet alleen de grootste zijn, maar ook de beste.

Extra’s

Mijndomein.nl houdt voor haar klanten een blog bij over de ontwikkelingen in de IT. In die blogs gaat het onder meer over software dat ophoudt te bestaan. Bijzonder is dat Mijndomein.nl obligaties uitbrengt, waardoor het bedrijf een beetje van jou wordt en je investeert in je eigen jezelf. Een obligatie is een aandeel dat je koopt bij een bedrijf. Het bedrijf leent dus geld van jou, waarover rente wordt uitgekeerd. Mijndomein vindt het beter om met jou en voor jou te werken dan voor een bank.

Prijzen

Mijndomein.nl biedt vanaf 9 euro per maand een domeinnaam, vanaf 39 euro per jaar host het bedrijf een website en voor 129 euro per jaar kun je een webwinkel via hen starten. De website van Mijndomein is overzichtelijk en gebruiks- en klantvriendelijk, waardoor je binnen je dashboard alles vindt over de kosten. Een obligatie kost 1000 euro en heeft een looptijd van twee jaar. Van de inleg wordt 50 procent tijdens de looptijd afgelost door dit bedrijf, de andere 50 procent aan het einde van de twee jaar. Rente en aflossing worden ieder kwartaal uitgekeerd. Die rente is 3 procent op jaarbasis. Mocht de obligatie in het water vallen, dan wordt als onderpand het pandrecht op het wagenpark van Mijndomein aangeboden.

Klantbeoordeling

Mijndomein.nl krijgt van haar klanten, op Hostingreview.nl, een 3,7 op de schaal van vijf sterren. Op Hostingwijzer.nl krijgt de hoster een 7,9, gebaseerd op 587 klantbeoordelingen.

Adres

Mijndomein.nl staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op de Albert Einsteinweg 4, 8218 NH in Lelystad.

Support

Mijndomein.nl heeft een FAQ, met de meest gestelde vragen, op haar website staan. De hoster communiceert enkel via het internet. Daarom staat er een contactformulier op de website, kunnen klanten het bedrijf mailen of de hoster benaderen via de social media.