Hostnet.nl

Onze beoordeling

Prijs 7,7
Kwaliteit 8,1
Klantenservice 8,8
Klantbeoordeling 8,2 (op Hostingwijzer.nl)

Algemene informatie

Hostnet.nl is een aanbieder van meerdere online services voor Nederlandse ondernemers. Het bedrijf levert maatwerk en informeert en inspireert de klant over online succes. Op de homepage van de hoster kan je gelijk controleren of een domeinnaam bezet is of niet. Ook worden alternatieven in dezelfde stijl geboden als je naam al bestaat. Van WordPress voor beginnende ondernemers tot de experts die al jaren meedraaien: dit bedrijf helpt je met al je vragen en problemen. Zij zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites en kunnen websites voor jou persoonlijk hosten. De website van Hostnet.nl is erg klantvriendelijk, mits je een beetje thuis bent in het vakjargon. Het is overzichtelijk, je kunt snel en gemakkelijk vinden wat je moet vinden.

Extra’s

Hostnet.nl biedt maatwerk aan, tot in de kleinste details. Het aanbod van het bedrijf is erg breed: Cloudhosting, webhosting, VPS service, Managed Hosting en Microsoft Hosted Exchange. Daarnaast biedt Hostnet.nl High Availability-diensten, ter bescherming van de infrastructuur van de klant. Hierdoor is de hoster een veilige keuze. Ook beheert het bedrijf talloze domeinnamen die zij zelfs beter in de markt kan brengen voor de klant. De extra services staan op de overzichtelijke website beschreven.

Prijzen

Het is lastig in te schatten wat de kosten voor Hostnet.nl zijn, omdat het bedrijf maatwerk levert en de prijzen daardoor verschillen. De hoster biedt namelijk geen standaardpakket. Een tip is om verschillende aanvragen te doen. Dan kun je een goede keuze maken voor jouw portemonnee. Is een eerste aanvraag boven je budget, laat dan bij de volgende aanvraag dingen weg die minder belangrijk voor je zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een aanvraag die goedkoper uitvalt dan je dacht.

Klantbeoordeling

Hostnet.nl krijgt van zo’n 2000 klanten een 4,1 op de schaal van vijf sterren. Op Hostingwijzer.nl geven 805 klanten de hoster een gemiddelde van een 8,2.

Adres

Hostnet.nl staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op de De Ruijterkade 6, 1013 AA in Amsterdam.

Support

De hoster is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur via telefoon, Whatsapp, mail en chat. Hostnet.nl heeft een klantenservice en supportafdeling. Voor technische ondersteuning biedt de hoster vier soorten diensten aan: remote hands, basic support, IT support en consultancy. Hiermee weten zij iedere doelgroep en ieder soort vraag te beantwoorden.