Domeinwinkel.nl

Onze beoordeling

Prijs 9,0
Kwaliteit 9,4
Klantenservice 9,6
Klantbeoordeling 9,4 (op Hostingwijzer.nl)

 

Algemene informatie

Domeinwinkel.nl is al meer dan 10 jaar een aanbieder van domeinregistratie en webhosting. De klant kan een alles-in-1-pakket afnemen bij de hoster. Dat pakket scheelt de klant heel wat geld. Ook biedt Domeinwinkel.nl groene webhosting aan, zij heeft een LiveChat- klantenservice en houdt een blog bij over de actuele ontwikkelingen in de IT. De hoster streeft na 10 jaar nog steeds naar meer klanttevredenheid en betere diensten. Het bedrijf staat bekend om zijn eerlijkheid en persoonlijke contact voor de klant. Ook oogt de Domeinwinkel-website overzichtelijk. Zo is in een oogopslag te zien wat de diensten zijn en wat die kosten.

Extra’s

Domeinwinkel.nl geeft extra aandacht aan de extensie .amsterdam. Deze extensie is nieuw en er zijn daardoor volop domeinnamen beschikbaar. Amsterdam is naast .frl (Friesland) en .nl de derde domeinextensie die beschikbaar is voor registratie en de eerste en tot nu toe enige stad in Nederland die zijn eigen registratie heeft. Deze domeinextensies worden in Google in lokale zoekresultaten hoger getoond. Een aanrader voor een lokaal bedrijf dus.

Klantbeoordeling

Klanten zijn tevreden over Domeinwinkel: 517 klanten gaven de hoster een gemiddelde van een 4,6 op de schaal van vijf sterren, op Hostingreview.nl. Op Hostingwijzer.nl krijgt Domeinwinkel een 9,4, gebaseerd op 60 beoordelingen. Een verbeterpunt voor de website van Domeinwinkel, vinden wij van Welkehoster.nl, is dat informatie over het alles-in-1-pakket makkelijker vindbaar kan zijn.

Prijzen

Je kunt bij Domeinwinkel.nl diensten apart of als pakket afnemen. Een domeinnaam registreren kan al vanaf 3,99 euro per maand, maar het is goedkoper als je het domein met andere diensten koopt. Webhostingpakketten zijn er al vanaf 0,99 euro per maand voor het intropakket en voor het Premium pakket betaal je 3,89 euro per maand. Als je nu een alles-in-1- websitepakket koopt, betaal je de eerste zes maanden slechts 2,55 euro per maand, daarna wordt het 4,77 euro per maand. Extra of onverwachte kosten zijn bij Domeinwinkel.nl uitgesloten. De hoster heeft zijn eigen (stabiele) servers. Die beheert de hoster, zodat zij niet afhankelijk is van anderen.

Adres

Domeinwinkel.nl staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op de Willemstraat 15, 4811 BJ in Breda.

Support

Domeinwinkel.nl heeft een uitgebreide helpdeskpagina, waarop de antwoorden op veelgestelde vragen staan. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je contact opnemen via e-mail of de LiveChat-service. Dat kan elke werkdag van 9.00 tot 18.00 uur. Dan zijn werknemers aanwezig om jou te helpen met jouw vragen. Onder het kopje ‘Support’ op Domeinwinkel.nl staat meer info over de helpdesk en supportafdeling.