Argeweb.nl

Onze beoordeling

Prijs 8,0
Kwaliteit 8,8
Klantenservice 8,8
Klantbeoordeling 8,5 (op Hostingwijzer.nl)

 

Algemene informatie

Argeweb.nl biedt veel diensten aan onder het motto ‘Wij hebben maar een doel voor ogen: de online ambities van onze klanten waarmaken.’ Het bedrijf richt zich op domeinnamen en webhosting, biedt VPS-services en e-mailhosting aan en verkoopt Office 365 aan particulieren voor een vast bedrag per maand. Argeweb.nl biedt uitgebreide service, maar ook een goede helpdesk en sterke (energieneutrale) back-up servers. Het duurzame bedrijf is aangesloten bij The Green Web Foundation, wat betekent dat alle datacenters van Argeweb volledig groen en co2-neutraal zijn. Argeweb is sinds 2014 onderdeel van KPN.

Extra’s

Argeweb.nl heeft twee bijzonderheden die het bedrijf onderscheiden. Zo is er de Argeweb Academy voor klanten die iets willen leren over websites en het onderhoud ervan. Dat leren kan met de wekelijkse blogs van Argeweb.nl, met tips en trucs. Daarnaast biedt de hoster een tevredenheidsgarantie: ontevreden klanten krijgen 100% van het aankoopbedrag terug.

Klantbeoordeling

Argeweb.nl is tot nu toe zo’n 800 keer gerecenseerd op Hostingreview.nl met een gemiddelde van 4,6 op basis van 5 sterren. Op Hostingwijzer is het gemiddelde cijfer een 8,5, gebaseerd op 27 beoordelingen.

Prijs

Voor een domeinnaam betaal je bij Argeweb.nl tussen de 3,95 en 59 euro, afhankelijk van het land waaruit de registratie komt. De verschillende webhostingpakketten kosten tussen de 4,90 (standaard) en 9,70 euro (compleet) per maand. VPS-hostingprijzen variëren tussen 3,98 en 9,95 euro per maand wat tijdelijke aanbiedingen zijn. Dat Argeweb.nl die tevredenheidsgarantie vol overtuiging geeft, zegt wat over het vertrouwen en de ervaring die de hoster heeft.

Adres

Argeweb.nl staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op de Noordzee 10-D, 3144 DB in Maassluis.

Support

Onder het kopje ‘Contact’ op Argeweb.nl staan alle opties om contact op te nemen met een desbetreffende afdeling. Het bedrijf heeft haar diensten opgesplitst om duidelijkheid en transparantie te creëren voor de klant. Argeweb.nl is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur bereikbaar. Buiten deze tijden is het bedrijf bereikbaar in geval van een netwerkstoring.