Antagonist.nl

Onze beoordeling

Prijs 8,9
Kwaliteit 9,4
Klantenservice 9,5
Klantbeoordelingen (8,2 op Hostingwijzer)

Algemene informatie

Antagonist.nl focust zich op webhosting en het faciliteren van domeinnamen. De naam van het bedrijf staat voor een tegenpool of tegenhanger van iets. Het bedrijf doet de dingen in dit geval net even anders dan de meeste IT-bedrijven. De hostingpartij focust zich op een sterk product, niet op het aanbieden van een groot en divers aanbod. Antagonist.nl staat voor eenvoud, duidelijkheid en de best mogelijke ervaring voor de klant. Het is een klein bedrijf waar persoonlijk contact nog mogelijk is. Antagonist.nl neemt de tijd voor jou, de klant, en zet zich met volle overgave in om jou gelukkig te maken.

Extra’s

Het is heel wat om zo overduidelijk onder de prijs van de concurrenten te zitten, zoals Antagonist, en toch hoogstaande kwaliteit diensten te leveren. Dit komt bij Antagonist door de samenstelling van werknemers op de verschillende afdelingen en door de passie die deze werknemers voelen voor hun vak én de klant. Een persoonlijke samenwerking staat hoog in het vaandel. Het lijkt alsof Antagonist zelf heeft gevoeld waar jij als ondernemer mee zit en dat heeft toegepast in haar eigen bedrijf.

Klantbeoordeling

Antagonist.nl doet het goed, want op basis van 3700 recensies op haar site krijgt het bedrijf het maximale aantal sterren: vijf. Op Hostingwijzer.nl krijgt de hoster een gemiddelde van een 9,3, van 452 klanten. Al deze positieve reviews zijn een teken aan de wand dat het bedrijf de klant gelukkig wil maken.

Prijzen

Antagonist.nl biedt drie pakketten aan: SLIM voor 4,99 euro per maand, PLUS voor 9,99 euro per maand en PRO voor 19,99 euro per maand. Voor het hosten van een domeinnaam vraagt deze hosting partij slechts 0,75 eurocent per maand wat een van de laagste prijzen op de markt is. Check het kopje ‘domeinnaam’ op de website van Antagonist voor een overzicht van concurrerende bedrijven en meer informatie.

Adres

Antagonist.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op de Neptunusstraat 27-B, 7521 WC in Enschede.

Support

Antagonist.nl kiest ervoor om alleen contact te leggen via het www: de website, mail en social media. De hoster belt slechts in dringende gevallen. Daarom biedt Antagonist.nl een helppagina aan met alle veelvoorkomende vragen en dito informatie. Ook is er een Antagonist-forum. De support-afdeling van de webhoster is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via support@antagonist.nl. Dit wijkt af van veel andere it-bedrijven, want die bieden 24/7-service. Toch is Antagonist.nl een klein bedrijf en klein is ook de website. Daardoor blijft het voor de klant overzichtelijk.