Verkeer naar je website krijgen; Hoe doe je dat?

Het is eindelijk zo ver. Je hebt een plan voor een onderneming uitgewerkt, hebt je ingeschreven bij de kamer van koophandel en sinds kort staat er zelfs een website live. Nu kan het ondernemen echt beginnen. Om omzet te behalen met je webshop of website is het echter belangrijk om verkeer naar je website te krijgen. Hoe doe je dat?

Computer

Adverteren in Google Ads

Als jij snel meer verkeer naar je website wil genereren is het goed om te adverteren in Google Ads. Dit is het advertentieprogramma van Google. Zo kan je adverteren op een zoekwoord dat relevant is aan je website.  Advertenties staan altijd bovenaan de zoekpagina en hierdoor zullen mensen die opzoek zijn naar je product of dienst naar je website klikken. Hoewel het simpel klinkt is het nog lastig om Google ads goed uit te voeren. De cost per click kan namelijk erg hoog klikken. Hierdoor betaal je veel geld per keer dat iemand klikt op je advertentie. Daarnaast is er ook nog veel concurrentie. Met google Ads biedt je mee in een veiling. De partij met de beste advertentie komt bovenaan te staan.

Organisch vindbaar in de zoekmachine

Daarnaast is het ook mogelijk om organisch vindbaar te worden in de zoekmachine. Dit duurt echter wel langer dan met Google Ads en hierdoor heeft het dus tijd nodig om verkeer naar je website te verkrijgen. Voordeel van organisch vindbaar worden is wel dat minder geld kost dan Google ads. Je betaalt namelijk niet per klik. Toch moet je website qua techniek, content en linkbuilding wel perfect zijn. Hierbij is kennis van online marketing noodzakelijk. Heb je hier geen kennis van? Schakel dan een online marketing bureau in dat hier gespecialiseerd in is.

Gastblog

bezoekersinternetklantenverkeerWebshopwebsitewebwinkel